Bijuterii aparte pentru momente speciale

Noi suntem Lehel Jewelry și făurim bijuterii de peste 10 ani. Povestea noastră începe într-un mic atelier din Brașov, unde am adunat pasiunea pentru frumos și îndărătnicia de a crea bijuterii ”altfel”. Din mâinile dibace din atelier au ieșit colecții nenumărate de-a lungul timpului, care ne-au fost busolă în perfecționarea meșteșugului de bijutier.

Am adăugat tehnicilor clasice de confecționare a bijuteriilor, arta modernă: printul 3D. Astfel, fiecare element este creat și printat cu ajutorul tehnologiei actuale, ceea ce înlesnește procesul și dă frâu liber creativității.

Fiecare bijuterie lasă o amintire, o poveste pe care nu vrei să o uiți, o păstrezi vie, iar fiecare detaliu al ei pulsează emoția pe care ai simțit-o când ai văzut-o.

Calitatea fără echivoc a bijuteriilor este redată de materialul folosit, argint 925 care este acoperit de un strat ceramic imperceptibil ce îl protejează de patina timpului.

Fiecare piesă este unică, precum persoana care o poartă. Pentru fiecare inel, brățară, pereche de cercei sau pandantiv există un proces de creare bine stabilit. Formele și designul unic este testat pentru a fi o potrivire perfecta între estetic și confort. Liniile geometrice se îmbină astfel încât fiecare purtare să fie o plăcere.

Bijuteriile sunt completate cu pietre din sticlă de Murano, lucrată atent, în culori vii. Astfel, piesele din colecție au o personalitate aparte, doar a lor, care vorbește despre individualitate și eleganță.

Lehel Jewelry este o declaratie a frumosului purtat, care devine o afirmare a personalității tale. Liniile drepte și formele minimaliste, alături de pietrele șlefuite manual pentru fiecare inel, brățară, pereche de cercei sau pandantiv, fac ca fiecare bijuterie să fie specială.

Tu ce poveste îți alegi?

Inele pandantive bratari cercei argint 925
Inele, pandantive, bratari, cercei argint 925. Comanda online,.

Pietrele din sticlă de Murano, pata de culoare a colecțiilor Lehel Jewelry.

Inele, pandantive, bratari, cercei argint 925. Comanda online,.