Politica de retur

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 produsele achiziționate se pot returna în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 14 zile de la primire, fără a suporta alte costuri suplimentare și fără invocarea vreunui motiv. Costul returnării produselor va fi suportat de către client, folosind un serviciu de transport ales de către client. Poți solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Dacă nu putem înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului în cel mult 14 de zile de la data primirii coletului cu produsul returnat.

Pasul 1. Scrie-ne la adresa de mail lehelry@gmail.com

În cazul în care dorești să returnezi un produs comandat de pe site, te rugăm să ne comunici intenția ta neechivocă prin email la adresa lehelry@gmail.com  și să pui la subiect ”Retur produs”.

Pentru a putea înregistra cererea, te rugăm să ne comunici datele tale complete (nume, prenume, adresa la care s-a făcut livrarea), numărul comenzii, produsele pe care dorești să le returnezi și prețul acestora, precum și, dacă optezi pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care dorești să se ramburseze suma plătită. De asemenea, dacă dorești înlocuirea cu un produs conform, te rugăm să ne lași adresa la care dorești livrarea.

În cel mai scurt timp, vei primi prin email o confirmare a înregistrării cererii tale de retur.

Pasul 2. Coletul de retur

Produsele vor fi expediate printr-un transportator ales de client sau înmânate personal la adresa: Str. Brândușelor, nr. 11, scara B, ap. 5, într-o zi și la o oră stabilită de comun acord cu Lehel Jewelry, fără întârzieri nejustificate și în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ai comunicat intenția de retur. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Răspunderea privind returnarea produselor aparține în totalitate clientului: termenul în care acestea ajung la sediul nostru și plata costului de transport pentru retur.

Condițiile de retur sunt următoarele:

  • Produsul pe care îl returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care l-ai primit cu etichetele inițiale intacte și însoțit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Nu vor fi acceptate retururile pentru produsele care prezintă semne de utilizare sau care se află într-o altă stare decât cea din momentul primirii lor de către client.

Pasul 3. Restituim banii sau schimbăm produsul

În momentul în care produsul va ajunge la atelierul nostru, vom verifica dacă respectă condițiile de retur menționate mai sus și vom finaliza returul în funcție de opțiunea ta, dar nu mai târziu de 14 zile de la recepționarea coletului.

Îți putem oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă putem oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.