Politica de confidențialitate

Protecţia datelor personale

 

Această secțiune vă oferă informații cu privire la datele colectate de la dumneavoastră. În colectarea acestor date, conform legii, trebuie să vă furnizăm informații despre noi, motivele pentru care colectăm datele și cum le vom utiliza, precum și despre drepturile pe care le aveți cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Lehel Jewelry are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

 

Datele dumneavoastră vor fi folosite exclusiv în vederea onorării comenzilor dumneavoastră. Aceste date nu vor fi date spre publicare şi nici unor terţe persoane.

 

 

Dorim să utilizăm următoarele date cu caracter personal:

  1. Dacă sunteți client vom prelucra următoarele date cu character personal:
  • Nume și prenume
  • Numar de telefon
  • Adresa de e-mail
  • Adresa de facturare
  • Adresa de livrare
  • Date referitoare la modul în care utilizați site-ul (de exemplu, comportamentul /preferințele /obisnuințele dumneavoastră)
  • Precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea site-ului.
  1. Daca sunteti vizitator al site-ului, Lehel Jewelry va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:
  • In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

 

Dumneavoastră nu veţi primi mesaje publicitare sau mesaje informative generale prin poşta electronică decât dupa ce vă daţi acceptul în acest sens. Excepţie fac mesajele prin care vă notificăm asupra comenzilor dumneavoastră (confirmări ş.a.).

 

Retragerea consimțământului

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

 

Vă puteți retrage consimțământul oricând, adresându-vă în scris către noi, la adresa de email: lehelry@gmail.ro

Durata de păstrare a datelor dumneavoastră

Vom pătra datele dumneavoastră atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.                    

Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul legal de acces la datele pe care ni le furnizați, precum și dreptul de a ne solicita rectificarea acestora sau restricționarea prelucrării.  Aveți dreptul legal la portabilitatea datelor și dreptul legal de a ne solicita ștergerea acestora.

Dreptul de a vă plânge

Dacă aveți vreo nemulțumire cu privire la utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră, pe care noi nu am putut-o soluționa, vă puteți adresa Autorității Naționale pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, conform instrucțiunilor aflate pe website-ul acestei instituții www.dataprotection.ro, sau direct la adresa acesteia:

Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30
Sector 1, cod poștal 010336 ,București, România